echo kóddal való beillesztés

egyéb dolgok a php-val kapcsolatban.
farkas124
Tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2012.11.17. 16:33

echo kóddal való beillesztés

Hozzászólás Szerző: farkas124 »

Üdv!

Egy echo php kóddal felépített honlapba szeretném beilleszteni egy html lejátszó kódját, de sajnos nem sikerül akármilyen echo tagok közé rakom hibát jelez ki. Hogyan tudnám ezt megoldani? Megköszönném ha valaki kicsitt segítene. Ha kell mellékelem az adott php filet is.
Ime a lejátszó kódja:

Kód: Egész kijelölése

<p>
<div style="margin:0px; padding:0px; width:45px; overflow: visible; display: block;" adblockframe="true" id="adblock-frame-n90">
</div>
<embed width="180" height="63" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" displaysize="0" 0="" enablec="" loop="false" autosize="true" volume="400" autostart="false" showstatusbar="1" showc="" type="application/x-mplayer2" src="http://56.122.242.60:8138/" name="RAOCXplayer" adblockframedobject="true" adblockframedobject2="true" adblockframename="adblock-frame-n90"/>
</p>

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: echo kóddal való beillesztés

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Kód: Egész kijelölése

echo('<p>
<div style="margin:0px; padding:0px; width:45px; overflow: visible; display: block;" adblockframe="true" id="adblock-frame-n90">
</div>
<embed width="180" height="63" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" displaysize="0" 0="" enablec="" loop="false" autosize="true" volume="400" autostart="false" showstatusbar="1" showc="" type="application/x-mplayer2" src="http://56.122.242.60:8138/" name="RAOCXplayer" adblockframedobject="true" adblockframedobject2="true" adblockframename="adblock-frame-n90"/>
</p>')



 
Így?

farkas124
Tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2012.11.17. 16:33

Re: echo kóddal való beillesztés

Hozzászólás Szerző: farkas124 »

nem müködik így se...

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: echo kóddal való beillesztés

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Milyen hibát ír?

farkas124
Tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2012.11.17. 16:33

Re: echo kóddal való beillesztés

Hozzászólás Szerző: farkas124 »

Bonjasky írta:Milyen hibát ír?
Ezt:

Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting ',' or ';' in /home/a4635731/public_html/maintenance.php on line 59

farkas124
Tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2012.11.17. 16:33

Re: echo kóddal való beillesztés

Hozzászólás Szerző: farkas124 »

Itt van az egész php fájl ebbe már be van illesztve de azt a hibát kiirja:

Kód: Egész kijelölése


<?php
/*-------------------------------------------------------+
| PHP-Fusion Content Management System
| Copyright (C) 2002 - 2011 Nick Jones
| http://www.php-fusion.co.uk/
+--------------------------------------------------------+
| Filename: maintenance.php
| Author: Nick Jones (Digitanium)
+--------------------------------------------------------+
| This program is released as free software under the
| Affero GPL license. You can redistribute it and/or
| modify it under the terms of this license which you
| can read by viewing the included agpl.txt or online
| at www.gnu.org/licenses/agpl.html. Removal of this
| copyright header is strictly prohibited without
| written permission from the original author(s).
+--------------------------------------------------------*/
require_once "maincore.php";
include THEME."theme.php";

if (!$settings['maintenance']) { redirect("index.php"); }

echo "<!DOCTYPE html PUBLIC '-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN' 'http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd'>\n";
echo "<html xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' xml:lang='".$locale['xml_lang']."' lang='".$locale['xml_lang']."'>\n";
echo "<head>\n";
echo "<title>".$settings['sitename']."</title>\n";
echo "<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=".$locale['charset']."' />\n";
echo "<meta name='description' content='".$settings['description']."' />\n";
echo "<meta name='keywords' content='".$settings['keywords']."' />\n";
echo "<style type='text/css'>html, body { height:100%; }</style>\n";
echo "<link rel='stylesheet' href='".THEME."styles.css' type='text/css' media='screen'/>\n";
echo "<link rel='shortcut icon' href='".IMAGES."favicon.ico' type='image/x-icon' />\n";
echo "</head>\n<body class='tbl2 setuser_body'>\n";

echo "<table style='width:100%;height:100%'>\n<tr>\n<td>\n";

echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' width='100%' class='tbl-border center'>\n<tr>\n";
echo "<td class='tbl1'>\n<div style='text-align:center'><br />\n";
echo "<img src='".BASEDIR.$settings['sitebanner']."' alt='".$settings['sitename']."' /><br /><br />\n";

echo stripslashes(nl2br($settings['maintenance_message']))."<br /><br />\n";





    echo('<p>
    <div style="margin:0px; padding:0px; width:45px; overflow: visible; display: block;" adblockframe="true" id="adblock-frame-n90">
    </div>
    <embed width="180" height="63" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" displaysize="0" 0="" enablec="" loop="false" autosize="true" volume="400" autostart="false" showstatusbar="1" showc="" type="application/x-mplayer2" src="http://56.122.242.60:8138/" name="RAOCXplayer" adblockframedobject="true" adblockframedobject2="true" adblockframename="adblock-frame-n90"/>
    </p>')




     

if (!iMEMBER) {
    echo "<div align='center'><br />\n";
    echo "<form name='loginform' method='post' action='".$settings['opening_page']."'>\n";
    echo $locale['global_101'].": <input type='text' name='user_name' class='textbox' style='width:100px' />\n";
    echo $locale['global_102'].": <input type='password' name='user_pass' class='textbox' style='width:100px' />\n";
    echo "<input type='checkbox' name='remember_me' value='y' title='".$locale['global_103']."' />\n";
    echo "<input type='submit' name='login' value='".$locale['global_104']."' class='button' />\n";
    echo "</form>\n</div>\n";
}


echo "Minden jog fenntartva</a> &copy; 2012 <br /><br />\n";
echo "</div>\n</td>\n</tr>\n</table>\n";



echo "</td>\n</tr>\n</table>\n";

echo "</body>\n</html>\n";

if (ob_get_length() !== FALSE){
    ob_end_flush();
}

mysql_close($db_connect);
?>


Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: echo kóddal való beillesztés

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Az echo nincs lezárva a kódban, hiányzik az 51. sorban egy ; jel.

farkas124
Tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2012.11.17. 16:33

Re: echo kóddal való beillesztés

Hozzászólás Szerző: farkas124 »

Igen most így már működik. Nagyon szépen köszönöm!

Válasz küldése