Aláhuzás eltüntetése

Erről a nagyszerű stílusleíró nyelvről
Fórum szabályok
Ha elakadtál, és programkódod is van, mindenképpen nyiss neki egy új témát.
Könnyebb úgy segíteni, hogyha elkülönülnek a témakörök és problémák egymástól.
shenky
Tag
Hozzászólások: 371
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Aláhuzás eltüntetése

Hozzászólás Szerző: shenky »

Helló egy olyan kérdésem lenne hogyha linkelek egy szöveget akkor azt mindig alá húzza és ezt az alá húzzást nem lehetne valahogyan kiszedni elöre is köszi :D

pepetech
Tag
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Aláhuzás eltüntetése

Hozzászólás Szerző: pepetech »

Ez először is nem php hanem css! A css fájlodba (gondolom van, ha nincs akkor head-ba)

Kód: Egész kijelölése

a:link {
	color: #333333;
	text-decoration: none;
}
a:visited {
	color: #333333;
	text-decoration: none;
}
a:hover {
	color: #333333;
	text-decoration: none;
	}
a:active {
	color: #333333;
	text-decoration: none;
}
Nálad a link rész a lényeges mert azt írtad hogy minden linket aláhúz mert a text-decoration nem none hanem underline! Ha nincs ilyen a css fájlodban beírod ha van akkor pedig írd át!

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Aláhuzás eltüntetése

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Ha nem css-be rakod, akkor <body style="">-ba legyen ez a rész :)

pepetech
Tag
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Aláhuzás eltüntetése

Hozzászólás Szerző: pepetech »

Vagy headban ahogy írtam, csak egy kis kiegészítést hozzá:

Kód: Egész kijelölése

<style type="text/css">
<!--
	IDE A CSS KÓD
-->
</style>

shenky
Tag
Hozzászólások: 371
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Aláhuzás eltüntetése

Hozzászólás Szerző: shenky »

Oké köszi :D

Válasz küldése