Kérdések

A php programozásról.
Fórum szabályok
Ha elakadtál, és programkódod is van, mindenképpen nyiss neki egy új témát.
Könnyebb úgy segíteni, hogyha elkülönülnek a témakörök és problémák egymástól. PHP kódokhoz használjátok a
Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

SQL adatbázisban? :D

kovacsszandra
Felhasználó
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2019.08.08. 15:44

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: kovacsszandra »

Bonjasky írta:SQL adatbázisban? :D
kovacsszandra írta:Sziasztok,
Tudja valaki segíteni olyan törlőrendszer leprogramozásában, ami egy listából az alsó X elemet leszámítva mindent kiürít? köszönöm előre is :)
Bonjasky írta:SQL adatbázisban? :D
Van egy PHP kódom, ami egy SQL adatbázissal kommunikál. A részleteket meg tudom oldani, csak nagy vonalakban a logikájára lenne szükségem, hogy hogyan kezdjek neki az algoritmusnak :)

kovacsszandra
Felhasználó
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2019.08.08. 15:44

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: kovacsszandra »

kovacsszandra írta:
Bonjasky írta:SQL adatbázisban? :D
kovacsszandra írta:Sziasztok,
Tudnahttps://hu.flatfy.com/e valaki segíteni olyan törlőrendszer leprogramozásában, ami egy listából az alsó X elemet leszámítva mindent kiürít? köszönöm előre is :)
Van egy PHP kódom, ami egy SQL adatbázissal kommunikál. A részleteket meg tudom oldani, csak nagy vonalakban a logikájára lenne szükségem, hogy hogyan kezdjek neki az algoritmusnak :)
Oké, asszem már nem aktuális, stackoverflowból összeraktam a kódot nagyjából működőképesre.

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

hát ha sima SQL query-vel gondolkozom, akkor csak simán,

Kód: Egész kijelölése

DELETE FROM tablad.neve WHERE nev <> 'amit nem akarsz torolni' 
szóval, használd a törlök mindent, kivéve valamit elvet :D

Válasz küldése