Kérdések

A php programozásról.
Fórum szabályok
Ha elakadtál, és programkódod is van, mindenképpen nyiss neki egy új témát.
Könnyebb úgy segíteni, hogyha elkülönülnek a témakörök és problémák egymástól. PHP kódokhoz használjátok a
rony
Tag
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2014.01.03. 00:04

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: rony »

Sziasztok. Sikerült megcsinálni a weboldalam egy ingyenes tárhelyen. (atw.hu)
http://kepfeltoltes.hu/140111/kijelentk ... es.hu_.jpg
De viszont lenne olyan problémám, hogy amikor ki szeretnék jelentkezni akkor ezt adja ki
http://kepfeltoltes.hu/140111/atw_www.k ... es.hu_.jpg
R.E. Login v2.0.3-t használok

Melyik fájl-ban lehet a probléma? És micsoda?

csigi
Tag
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: csigi »

Kiléptetés utáni átirányítási probléma.

Nem igazán ismerem a Rimelek féle R.E Logint, de valószínűleg egy header taggal van egy átirányítás a kilépés után. Mivel az atw mocskos csíkot pakol így ezekkel mindig szívni lehet.
Inkább azt javaslom keress egy másik ingyenes tárhelyet, az atw a legalja.

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Én is ezt javasolnám, viszont elég kevés lett mostanában az ingyenes tárhely, ami reklám nélküli, gyors és minden megvan rajta ami kellhet. Én régebben az extra.hu-t használtam ami tökéletes volt a weboldalaknak. Sajnos mára megszűnt, mint sok másik is.

csigi
Tag
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: csigi »

Ha nem kell nagy tárhely és adatbázis külföldön már 1-2 dollár/hóért kapsz tárhelyet, az ingyenesnél gyorsabb és nincsenek megkötések, sem reklámok.
De nálunk is találni pár száz ft/hóért.

Pl.: http://fiberhost.hu/tarhely.php 100mb-os csomag 1évre 990 ft.

De körül lehet nézni, sok ilyen van, persze attól függ mire kell.

csigi
Tag
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: csigi »

Nemrég akadtam rá véletlenül, sokat nem tudok róla, egy próbát megér...

Ingyenes!

http://www.hostinger.hu/

medvee
Tag
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2016.04.07. 16:55

PHP login rendszer HELP!

Hozzászólás Szerző: medvee »

Sziasztok!
Ami ide fel van rakva Login rendszer (http://phpmuhely.hu/muhely/forum/viewto ... f=17&t=284) az alapján csináltam magam is, és mindent ugyan úgy ahogy ott van írva.. DE! regisztrálók, sikeresen felveszi a felhasználó adait, el is tárolja, de olyan hibába ütköztem, hogy a login.php-ba mit kellene bibrálni hogy az adatokat fel ismerje és be tudjak lépni egy saját magam készített honlapra, vagy is egy oldalra úgymond, ami pl áll egy köszöntöből de az már nem a login.php-n belül volna, hanem a belépést követően arra az oldalra irányítson hogy Pl.: kepeim.html ?! Valaki tudna nekem segíteni ?
A kód amiről beszélek:

Kód: Egész kijelölése

<?
ob_start();
session_start();

include('config.php');
include('login_form.php');

   if(isset($_POST["login"])){
 //Bejelentkezés
   $nickname = $_POST["nickname"]; //Név
   $password = md5($_POST["password"]); //Jelszó
   $lekerdezes = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE nickname = '".mysql_real_escape_string($nickname)."' AND password = '$password'"); //Megnézi jók-e az adatok
   $vanelekerdezes = mysql_num_rows($lekerdezes);
   if ($vanelekerdezes>0)//Ha van ilyen felhasználónév/jelszó páros
   {
      header('location: login.php'); //Ha sikerült belépni, a login.php-ra irányít
      $adatok=mysql_fetch_assoc($lekerdezes); //SESSION-ba rendezi az adatokat
      $_SESSION["id"]=$adatok["id"];
      $_SESSION['bann'] = 0;
      $_SESSION["nickname"]=$adatok["nickname"];
      $_SESSION["rank"]=$adatok["rank"];      
  }
   else
  {
   print 'Hibás felhasználónév vagy jelszó!'; //Ha nem jók a beírt adatok hiba
   print mysql_error(); //ha esetleg adatbázis hiba van akkor kiírja
  }
  

  
   } else if(isset($_SESSION["nickname"])){ //Ha sikerült belépni a  belső tartalom 
   
   
   print 'Üdv, '.$_SESSION['nickname'].''; //belépett falhasználó, ha kiírja a nevét akkor működik
   }

     
      
?>
Segítségetek előre is köszönöm ! :)

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Hali!

Hát a képeim.htm-re ne irányítasd, mivel az nem php, ott nem tudsz mit kezdeni a sessional.
ebben a sorban írd át a login.php-t, arra az oldalra, ahova akarod, hogy belépés után irányítson.

Kód: Egész kijelölése

header('location: login.php'); //Ha sikerült belépni, a login.php-ra irányít

medvee
Tag
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2016.04.07. 16:55

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: medvee »

És nincs valami megoldás arra hogy valami html-re irányítson ? PHP-hoz nagyon picit értek :| Vagy esetleg az megoldható és kezelni fogja hogy egy HTML-t a php-ba bele ágyazok ? :) Illetve a login.php-t se tölti be.. ha belépésre kattintok be írva mindent helyesen. Esetleg a gombbal lehet valami funkciót alkotni ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára medvee 2016.04.07. 20:34-kor.

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Persze, hogy lehet php fájlban html, hiszen amit látsz egy weboldalon, az mind html. :)
csináld így:

Kód: Egész kijelölése

<? 
ob_start();
session_start();

if( isset( $_SESSION["rank"] ) && $_SESSION["rank"] >= 2 ){
//védett rész
?>


<p>Ide jöhet a html</p>


<?

} else print('Hozzáférés megtagadva!');



 ?>

medvee
Tag
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2016.04.07. 16:55

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: medvee »

Köszönöm a segítséget, ki probálom! :)
Illetve a login.php-t se tölti be.. ha belépésre kattintok be írva mindent helyesen. Esetleg a gombbal lehet valami funkciót alkotni ?

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Nem csinál semmit, vagy hibát ír ki?

medvee
Tag
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2016.04.07. 16:55

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: medvee »

Nem ír ki hibát egyáltalán, nem csinál semmit vagy is frissíti az oldalt úgymond :|
De probáld ki! http://gtavteams.ininet.hu/

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Be van hívva az űrlaphoz a login.php?
Az űrlap elé, vagy fölé kell ez:

Kód: Egész kijelölése

<? include("login.php"); ?>
Vagy a

Kód: Egész kijelölése

 <form action="" method="post"> 
részhez írd be, hogy login.php, tehát:

Kód: Egész kijelölése

 <form action="login.php" method="post">

medvee
Tag
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2016.04.07. 16:55

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: medvee »

egy egész kódót nem tudnál be tenni ezzel együtt amit írtál ? :O Mert már most este nem igazán fog az agyam :|

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Kérdések

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

csak szúrd be ezt, a index.php-be:
<? include("login.php"); ?>

Válasz küldése