Táblafigyelés!

A javascriptről.
Fórum szabályok
Ha elakadtál, és programkódod is van, mindenképpen nyiss neki egy új témát.
Könnyebb úgy segíteni, hogyha elkülönülnek a témakörök és problémák egymástól.
Gabesz227
Tag
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Táblafigyelés!

Hozzászólás Szerző: Gabesz227 »

Nekem van egy pár oldalam rajta, amejek nem portálrendszerek, de viszont elég sokhelyen van kérve adat adatbázisból stb, és eddig még nem minősült rossznak, bár annyi az egész, hogy akárhogyan oldom meg a profilkép feltöltését nemmegy... más szerveren ment.... másrészt számomra tökéletes

shenky
Tag
Hozzászólások: 371
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Táblafigyelés!

Hozzászólás Szerző: shenky »

És okhostnál van ilyen letiltás vagy tud valaki ilyenről?

pepetech
Tag
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Táblafigyelés!

Hozzászólás Szerző: pepetech »

Okhoston 2gb tárhelyet kapsz, értelem szerűen torrent és társaik tiltva vannak! Függvények közül is nagyon sok tiltva van, pont egy másik témában említettem a chmod-ot, ill. az fsockopen is tiltva van! Php-val történő feltöltésnél a max_file_size ha emlékezetem nem csak 2 mb! Viszont a gyorsaságra és a megbízhatóságra egy szavam sem lehet, régóta használom és ilyen problémám soha nem volt vele! (Remélem nem is lesz :) )
Ja és ami még fontos, hogy ftp-n nem tudod állítani a jogokat, mivel ezt letiltották biztonsági okokra hivatkozva! Minden mappa 755-ös jogot kap ami feltöltés szempontjából ugyan az mint a 777 tehát hiba nélkül megy! Ami sokszor probléma, hogy az előre megírt CMS rendszerek és társaik megkövetelik sokszor a telepítésnél adott mappákra a 777-es jogot, ezt azonban nem lehet átállítani és kérésre sem állítják át! Na most ha nincs ugrás a telepítőben vagy nem tudod úgymond "meghackelni" hogy a következő lépésre ugrasz akkor halott ügy!
Röviden ennyi! ;)

Avatar
Bonjasky
Adminisztrátor
Hozzászólások: 478
Csatlakozott: 2011.10.30. 23:30

Re: Táblafigyelés!

Hozzászólás Szerző: Bonjasky »

Minek szórakoznak a jogokkal ennyit... ÉN meghalnék ott :DDDD

pepetech
Tag
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: Táblafigyelés!

Hozzászólás Szerző: pepetech »

Pont, hogy nem, mivel te magad írod a rendszereidet ahogy én is így akár úgy formálhatjuk hogy az jó legyen a szerveren található körülményekhez! Ez az előre megírt rendszereknél nem lehetséges mivel azokat fullos hozzáférésre fejlesztették és fejlesztik a mai napig!

(Ja amúgy megjegyezném, nyitni kéne egy külön topicot ennek, illetve a hasonló dolgoknak, véleményem szerint lehetne erről mit beszélni!)

Válasz küldése