jquery

A javascriptről.
Fórum szabályok
Ha elakadtál, és programkódod is van, mindenképpen nyiss neki egy új témát.
Könnyebb úgy segíteni, hogyha elkülönülnek a témakörök és problémák egymástól.
shenky
Tag
Hozzászólások: 371
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

jquery

Hozzászólás Szerző: shenky »

Helló egy olyan kódra lenne szükségem hogy ha rákatintok hogy info akkor kiirja mint pl itt.
http://forum.popfanteam.square7.net/
A híreknél.. a plusz jel :D

pepetech
Tag
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: jquery

Hozzászólás Szerző: pepetech »

Talán ki kellene venni a forráskódból nem lenne nagy dolog!

JS:

Kód: Egész kijelölése

function hirek(id) {
	var abcd = document.getElementById('k'+id);
	var kep = document.getElementById('pic'+id);
	if(abcd.style.display == "block") {
	
		$(abcd).fadeTo('slow',0,function(){$(abcd).hide('slow');});
		kep.innerHTML = "<img src=kepek/gomb/plus.png alt=Kinyit title=Kinyit border=0 style=margin-left:6px; margin-top:10px;></a>";
  	}
	else {
		 $(abcd).show('slow',function(){$(abcd).fadeTo('slow',1)});
		kep.innerHTML = "<img src=kepek/gomb/minus.png alt=Bezár title=Bezár border=0 style=margin-left:6px; margin-top:10px;></a>";
	}
}
HTML:

Kód: Egész kijelölése

<img src=kepek/u.gif border=0 height=3><br> <a id="pic17" href="javascript:hirek(17)"> <img src=kepek/gomb/plus.png alt=Kinyit title=Kinyit border=0 style=margin-left:6px; margin-top:10px;></a> 2010.03.04. 17:29<b> - <font color=yellow>Jutalmak</font> </b>írta: (Daveee10)<br><img src=kepek/u.gif border=0 height=3><br><div id="k17" style="margin-top:0px; display:none; border-width: 1px 0px 0px 0px;border-style:Dashed;border-color:#3399CC;padding: 0px 0px 0px 20px;">

<p><b>Mától életbe lépett a fórumon a jutalom rendszer, már nem csak figyelmeztetéseket, hanem jutalmakat is begy&#369;jthettek. Ehhez nem kell mást tenni, mint elérni az 1000 hozzászólást, vagy feltölteni legalább 15 saját filmet/játékot, vagy 20 programot, esetleg segíteni a fórum beindítását bármilyen formában, ami nem ütközik a mi vagy más fórum szabályaiba.<br />
A jutalmak számát megtekintheted az adatlapodon, valamint a topikon belül a hozzászólásod tetején a neved mellett megjelen&#337; <img src=kepek/jutalom.png> mutatja &#337;ket. 1 csillag 1 jutalom, akárcsak a figylmeztetésnél! 1 jutalommal 1 figyelmeztetést semmissé tehetsz, vagy ha már van jutalmad, akkor nem kapsz figyelmztetést, hanem levonjuk a csillagot!<br />
<br />
<br />
Jó fórumozást kíván a Popfan-Team!</b></p></div>]
Nem teszteltem csak kiszedtem a lényeget! Ha valami kell onnan te is ki tudod venni! FF: Jobb klick > oldal forrása!

shenky
Tag
Hozzászólások: 371
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: jquery

Hozzászólás Szerző: shenky »

Igen tom hogy kell foráskodot megnézni XD alap csak nem találtam az elejét.

shenky
Tag
Hozzászólások: 371
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: jquery

Hozzászólás Szerző: shenky »

És nem jó :cry:

pierre35
Felhasználó
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.10.31. 16:22

Re: jquery

Hozzászólás Szerző: pierre35 »

persze, hogy nem megy. nem teljesen úgy van, ahogy csigi írta. nem elég kivenni, mivel ez a script queryvel dolgozik, annélkül nem megy. azt is illendő lenne betölteni, és kicsit átalakítani a kódot, mert a megjelenítós rész nekem mysqlből olvassa ki a dolgokat, és neked szerintem nincs ennyi dologra szükséged. amúgy meg google-vel rákeresve rengeteg ilyen scriptet találsz publikus script megosztó oldalakon, nem feltétlenül kell lenyúlni másét. vagy ha már neked ez kell, akkor kérd el. van az oldalon kérések topic, ahol ezt megtehetted volna. az oldalon kint van a nevem mint admin, és ott tudsz írni e-mailt, pm-t, ott is kérhetted volna...

Válasz küldése